PIŠITE NAM

NASVETI, OBJAVE IN AKCIJSKA PONUDBA PARKETOV IN STORITEV

Laminatni parket

6e664f22-ef47-44e8-9136-a2ad8798a641 Odpornost in vzdržljivost materiala je bistvenega pomena pri uporabi talnih oblog v otroški sobi. Tu boste najbolje izbrali, če izberete oblikovalske rešitve talnih oblog KAINDL!

Možnost motiva

Poleg široke izbire dekorja laminatnega parketa, lahko izbirate tudi med posebnimi otroškimi motivi za laminatni parket, ki bodo sobico vašega otroka spremenili v domišljijsko deželo – z uporabo ploščic, laminatnega parketa visokega sijaja ali fantazijskih motivov, lahko dodate kreativne poudarke vašim bivalnim prostorom.

Poleg tega pa so KAINDL oblikovalske talne obloge enostavne za čiščenje, imajo dolgo življenjsko dobo  ter so okolju in alergikom prijazne.

Laminatni parket KAINDL – PIRATES z domišljijskim motivom iz sveta piratov sestavlja 2mm podloga, izolacijska pluta in letvice višine 4 cm.

Preberite tudi

Haro Disano

V kolikor razmišljate o novi talni oblogi in želite v svoj dom vnesti pridih pristne narave je HARO parket prava izbira za vas.

PODROBNO

Si še posebej želite toplega videza lesa?

Iščete bivalno zdravo talno oblogo brez PVC-ja in mehčal, ki je preprosta za nego in vzdržljivo?

PODROBNO

Vabljeni v naš salon parketa na ogled in posvet

Lepo vabljeni v salon Parketarstva Ravbar, kjer so razstavljeni vsi eksponati, ki so pri nas tudi naprodaj.

PODROBNO

Donacija

V letošnjem letu se odpovedujemo obdarovanju poslovnih strank z raznim promocijskim materialom/koledarji, rokovniki, svinčniki...

PODROBNO

ZAUPA NAM VEČ KOT 150 HIŠ IN STANOVANJ PO SLOVENIJI!

STOPITE V STIK Z NAMI IN SKUPAJ BOMO NAŠLI NAJBOLJŠO REŠITEV ZA VAS