brezplačno svetovanje
info@parket-ravbar.com
pokličite nas še danes
041 726 602
Vse kar potrebujete na enem mestu!
BREZPLAČNO SVETOVANJE >
LES JE NARAVEN.
PUSTIMO, DA TAK TUDI OSTANE.

Dragocenost lesa, tradicija, toplina

Potrebno je mnogo dotikov narave, da se zavemo njene čudovite lepote. In treba je mnogo samozavesti, da lahko v preprostih spominih na nekdanje dni odkrijemo najpomembnejše želje sedanjosti: doživljati skupaj toplino doma, občutiti trdno zavetje domačnosti, zaznati skrivnostno povezanost trenutkov, ki ustvarijo vtis, da čas teče drugače. Žlahtne impresije lesa dajejo skupaj z elegantnimi oblikami nadih pravega razkošja doma.
 

Ohranjanje zdravega okolja

Les je ogrodje vsakega zdravega doma. Zaradi svojega prispevka ohranjanju zdravega okolja in svoje obnovljivosti je med gradbenimi materiali nesporno najbolj ekološki. Istočasno pa nam ponuja tudi možnost tako ohranjanja tradicionalne arhitekture kot tudi snovanja modernih bivalno-poslovnih zgradb. Skupaj z drugimi naravnimi materiali se povezuje v celoto, ki ščiti, ohranja in neguje vaše zdravje. Kot vsak naravni material tudi les v prostor prinaša svoje tipične naravne lastnosti: trdnost, toplino, reguliranje zdrave mikro-klime v prostoru.

Les je naraven - pustimo, da tak tudi ostane.les

Katero talno oblogo izbrati?

20170214_123437 Pravzaprav tu ni nobene dileme – edina prava rešitev je parket!
Preberi več

Parket v delavnici

Parket v delavnici Parket v delavnici? Zakaj pa ne? Oglejte si končan projekt polaganja parketa v delavnici.
Preberi več

Vabljeni v naš salon parketa na ogled in posvet

parketarstv-ravbar Lepo vabljeni v salon Parketarstva Ravbar, kjer so razstavljeni vsi eksponati, ki so pri nas tudi naprodaj.
Preberi več
© 2017, parket-ravbar.com