PIŠITE NAM

NASVETI, OBJAVE IN AKCIJSKA PONUDBA PARKETOV IN STORITEV

Parket je univerzalen kos pohištva

Parket je univerzalen kos pohištva, ustreza tudi najbolj trendovskim stanovanjem

Parket odraža različne stile, zato ga lahko brez težav uporabite v ultra sodobnem stanovanju, kjer prevladujejo čiste in ravne linije, v dnevni sobi, za katero želite, da odseva rustikalen stil, ali pa ko vaši spalnici želite dodati kanček vintage in retro pridiha. S pravo izbiro parketa in vzorca za polaganje se bo parket estetsko podal k čisto vsakemu stilu, ki ga želite ustvariti, na trgu pa obstaja že kopica obdelanih parketov, ki sledijo modnim smernicam.

Moderna stanovanja in parket

Moderna stanovanja pogosto povezujemo z ravnimi in čistimi linijami, s ploščicami in kovinskim detajli ter drugimi hladnimi materiali. V nasprotju z njimi je les prijeten, topel in domač, zato se ga velikokrat po nepotrebnem izognete, ker se bojite, da bi uničil ta futuristični videz. Napaka! Primerna barva in struktura parketa lahko v še tako ultra modernem stanovanju deluje futuristično, kljub temu, da gre samo za les.
Odločite se za svetlejše odtenke in polaganje parketa v obliki geometričnih vzorcev, ki bodo v prostoru ustvarila moderen suspenz. Upam si trditi, da boste s kombinacijami hladnih detajlov, kot je recimo nerjaveče jeklo, ki je sinonim za sodobno notranje oblikovanje in les, kot protiutež in topel material, na vas (in vaše goste) naredili izjem vtis.

Vintage – retro je in!

In kaj bolj paše k temu stilu kot (staran) parket? Odločite se za eneo izmed klasičnih oblik polaganja parketa v naravnih in bledih odtenkih, a da ne bo vsega preveč vintage kose pohištva kombinirajte s sodobno opremo in dobili boste ravno pravšnjo mero retro in trendy kombinacije.

Rustikalnost v vaši dnevni sobi

Parket največkrat povezujemo z rustikalnimi prostori, verjetno prav zaradi tega, ker doma ustvarja prijeten občutek topline, varnosti in domačnosti. Rustikalna notranja oprema se vedno pogosteje pojavlja tudi v mestih, kjer si želijo prebivalci ustvariti svojo oazo miru in spokojnosti. Odtenki parketov, ki niso niti svetli niti temni, ampak se držijo zlate sredine, parket, ki je staran in poležen v tradicionalni obliki vzorcev je sinonim za rustikalnost in bo v vaši dnevni sobi pustil prav poseben vtis.

Ne glede na stil, za katerega se boste odločili, je parket univerzalen in prilagodljiv del stanovanjske opreme, ki se bo spreminjal skupaj z vami in vašim okusom. Preden se odločite za polaganja parketa pa vseeno premislite in se posvetujte z mojstrom, saj je to običajno življenjska investicija, ki je ne boste menjali že čez nekaj let, zato je nekaj taktiziranja nujno ptrebnega. 

Preberite tudi

Haro Disano

V kolikor razmišljate o novi talni oblogi in želite v svoj dom vnesti pridih pristne narave je HARO parket prava izbira za vas.

PODROBNO

Si še posebej želite toplega videza lesa?

Iščete bivalno zdravo talno oblogo brez PVC-ja in mehčal, ki je preprosta za nego in vzdržljivo?

PODROBNO

Vabljeni v naš salon parketa na ogled in posvet

Lepo vabljeni v salon Parketarstva Ravbar, kjer so razstavljeni vsi eksponati, ki so pri nas tudi naprodaj.

PODROBNO

Donacija

V letošnjem letu se odpovedujemo obdarovanju poslovnih strank z raznim promocijskim materialom/koledarji, rokovniki, svinčniki...

PODROBNO

KAKOVOSTNO SVETOVANJE, PRILAGODLJIVOST ŽELJAM STRANKAM IN STROKOVNOST SO NAŠE PREDNOSTI

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE NA 041 726 602 ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>