PIŠITE NAM

NASVETI, OBJAVE IN AKCIJSKA PONUDBA PARKETOV IN STORITEV

Zakaj izbrati parket

1 Dandanes je na voljo toliko različnih materialov in izvedb, oblik in struktur, da se je včasih res težko odločiti, kakšna tla izbrati za svoj dom, za svoje poslovne prostore, za domače ali delovno okolje.
 •  Lahko bi izbrali keramiko, a je krhka, mogoče pretrda, na njej nam drsi, težko jo je namestiti, še težje pa zamenjati.
 • Lahko bi izbrali vinil, ki je modna in cenovno ugodna rešitev, a vinil je izjemno težko polagati, obenem pa je izdelan iz zdravju škodljivih kemikalij.
 • Lahko bi izbrali linolej, ta je udoben in mehak in zdravju prijaznejši kot vinil, a je zelo občutljiv in skoraj neodporen, obenem pa sčasoma spremeni svojo barvo.
 • Lahko bi izbrali laminat, najbližji umetni približek parketu, ki je cenovno ugoden, preprost za namestitev, a vendar zelo neodporen, glasen in neobnovljiv.
 • Lahko pa bi enostavno izbrali parket
Parket je dobavljiv v različnih trdotah, debelinah, barvah. Ne glede na to, iz katerega drevesa se parket pridobi in, kako je debel, vsak parket se ponaša z dobro zvočno izolativnostjo. Parket je topel; za neogrevana tla lahko izberemo debelejši parket, pa nas v noge zlepa ne bo zazeblo, za dobro ogrevana tla pa tanjši parket, ki bo ravno prav toplotno prevoden, da nam bo prijetno. Parket je higroskopen. S svojo vlažnostjo se nenehno prilagaja okolju, tipična zanj pa je tudi barvna pestrost. Les je živ material, zato ima nekaj specifičnih posebnosti ali celo pomanjkljivosti: lahko se dimenzijsko spreminja in prilagaja klimi (krčenje in nabrekanje lesa), po lakiranju in barvanju oksidira, na svetlobi lahko spremeni odtenek barve.
 
Lahko bi izbrali marsikaj, a mi vsekakor priporočamo parket. Se želite v okolju, v katerem prebivate, delate, se učite, rekreirate, počivate, predvsem dobro počutiti? Samo parket je primeren za vse talne površine in za vsakega, še tako zahtevnega uporabnika.
 
Zakaj izbrati parket Ravbar?
 • Ker je naraven in dekorativen.
 • Ker ponazarja zdravje in življenje.
 • Ker je zvočno izolativen.
 • Ker je zdravju prijazen in ekološko razgradljiv.
 • Ker ga je enostavno vzdrževati.
 • Ker ga je mogoče obnavljati in je kakovosten ter trajen.
 • Ker vam pri nas poleg zanesljivih informacij in ekskluzivnega svetovanja nudimo največjo izbiro tipov, oblik, vrst, barv in vzorcev parketa.
Parket je narava, je življenje. Vsaka deščica parketa je unikat, kot je tudi struktura vsakega drevesa unikatna.  Zato je parket resnično najboljša možna izbira. Za vas, za vaše domače, sodelavce in partnerje.
 
Kontaktirajte nas in nas obiščite. Pri nas vam bomo najbolje svetovali. Naš parket je dragocen, naj postane takšen tudi vaš dom. 

Preberite tudi

Haro Disano

V kolikor razmišljate o novi talni oblogi in želite v svoj dom vnesti pridih pristne narave je HARO parket prava izbira za vas.

PODROBNO

Si še posebej želite toplega videza lesa?

Iščete bivalno zdravo talno oblogo brez PVC-ja in mehčal, ki je preprosta za nego in vzdržljivo?

PODROBNO

Vabljeni v naš salon parketa na ogled in posvet

Lepo vabljeni v salon Parketarstva Ravbar, kjer so razstavljeni vsi eksponati, ki so pri nas tudi naprodaj.

PODROBNO

Donacija

V letošnjem letu se odpovedujemo obdarovanju poslovnih strank z raznim promocijskim materialom/koledarji, rokovniki, svinčniki...

PODROBNO

ZAUPA NAM VEČ KOT 150 HIŠ IN STANOVANJ PO SLOVENIJI!

STOPITE V STIK Z NAMI IN SKUPAJ BOMO NAŠLI NAJBOLJŠO REŠITEV ZA VAS