PIŠITE NAM

NASVETI, OBJAVE IN AKCIJSKA PONUDBA PARKETOV IN STORITEV

Haro Disano

20190325_205252 V kolikor razmišljate o novi talni oblogi in želite v svoj dom vnesti pridih pristne narave je HARO Disano prava izbira za vas. Njegove številne prednosti pred ostalimi vrstami parketov se skrivajo v toplem in naravnem videzu lesa, ki je izredno vzdržljiv, trpežen ter preprost za vzdrževanje in čiščenje.

V primerjavi z vinilom, HARO Disano parket ne vsebuje mehčal ali PVC-ja kar pomeni, da je varnejši tako za vaše malčke, kot tudi za vaše hišne ljubljenčke. Odsotnost škodljivih snovi v parketu tako še dodano pripomore k njegovi odličnosti, bivanje v prostorih, v katerih je slednji položen pa je varno in popolnoma zdravju neškodljivo. Pomembna prednost HARO Disano se ne skriva le v njegovem čudovitem naravnem videzu in barvah, ampak tudi v prijetni hoji po parketu, ki okrepi občutek domačnosti. Parket je vrhunska izbira za spalnice, dnevne sobe, hodnike in celo kuhinje. Vodoodporne različice parketa pa so primerne tudi za vlažne prostore kot je kopalnica, kar pomeni, da boste lahko tudi v njej uživali v udobju narave in kakovosti.

Zaradi različnih dizajnov HARO Disano, lahko vsak najde pravega zase. Estetska zasnova parketa, ki je bil ustvarjen z veliko ljubeznijo do narave in vsega dobrega, kar nam slednja nudi, omogoča, da svojemu domu dodamo pridih izgleda naravnega lubja, kostanja, jantarja, puščavskega peska in še mnogih čudovitih naravnih motivov.

Ker omogča enostavno polaganje parketa, odločitev zanj predstavlja hitro, ampak izredno kakovostno rešitev, kako doseči topel dom, poln barv in motivov lesa, ki spominjajo na pristno naravo. HARO Disano predstavlja življenjsko investicijo. Razne odrgnine, ki nastanejo ob premikanju pohištva so z njim stvar preteklosti kar pomeni, da so stroški vzdrževanja parketa minimalni skozi njegovo celotno življenjsko dobo.

Čutenje pristnosti in domačnosti v vašem domu je s HARO Disano zagotovljena. Z njim boste doma uživali, kot da bi bili v naravi, njegova vzdržljivost pa je glavni razlog, da bo vaša investicija odlična.

Preberite tudi

Si še posebej želite toplega videza lesa?

Iščete bivalno zdravo talno oblogo brez PVC-ja in mehčal, ki je preprosta za nego in vzdržljivo?

PODROBNO

Vabljeni v naš salon parketa na ogled in posvet

Lepo vabljeni v salon Parketarstva Ravbar, kjer so razstavljeni vsi eksponati, ki so pri nas tudi naprodaj.

PODROBNO

Donacija

V letošnjem letu se odpovedujemo obdarovanju poslovnih strank z raznim promocijskim materialom/koledarji, rokovniki, svinčniki...

PODROBNO

Lakiran ali oljen parket?

Se ne morete odločiti katero zaščito uporabiti za svoj parket? Nudimo vam nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali izbiro.

PODROBNO

KAKOVOSTNO SVETOVANJE, PRILAGODLJIVOST ŽELJAM STRANKAM IN STROKOVNOST SO NAŠE PREDNOSTI

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE NA 041 726 602 ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>