PIŠITE NAM

NASVETI, OBJAVE IN AKCIJSKA PONUDBA PARKETOV IN STORITEV

Parket za vedno

Ste se ravnokar vselili v novo stanovanje in izbirate primerno talno oblogo? Parket je rešitev, ki vas nikoli ne bo razočarala. Parket je talna obloga, ki že vrsto let navdušuje s svojim estetskim videzom in toploto. Les, ki kot material izraža lepoto in moč, daje pristnost vsakemu notranjemu prostoru. Lesena tla so enostavna za namestitev, hkrati pa so takoj po namestitvi pripravljena za uporabo.

Primeren je tudi za talno ogrevanje. Izbirate lahko med večslojnim ali masivnim parketom. Med masivni parket sodi klasični parket, tehno parket, lam ali lamelni parket. Pri večslojnem pa ločimo dvoslojne parkete ter večslojne. Pri slednjih moramo vzeti v zakup, da se njihova debelina z brušenjem tanjša, zgornji sloj parketa pa je iz masivnega lesa.

Les odlikuje lastnost uravnavanja klime v prostoru, saj kot naravni material intenzivno sprejema in oddaja zračno vlago v prostoru. Pri izbiri parketa se morate odločiti tudi o tem kako bo zaščiten. Ker je iz naravnega materiala  (tako na vodo kot tudi na razne praske), ga da je potrebno ustrezno zaščititi. Oljenje površin daje parketu naraven videz, medtem ko lakiranje daje sijoč videz. Oba ščitita parket pred vlago, poškodbami in umazanijo. Ker sta oba premaza kakovostna, je odvisno predvsem od našega okusa. Z oljenjem parketa dosežemo naravni mat videz površine. Če imate raje visok sijaj, pa posezite po lakih za parkete. Parket očistimo z lahkoto saj zadostuje že mehka krpa, ki je rahlo navlažena. Glavna prednost parketa pa je ta, da je prijazen do okolja, hkrati pa domu nudi toplino in udobje.
 

Preberite tudi

Haro Disano

V kolikor razmišljate o novi talni oblogi in želite v svoj dom vnesti pridih pristne narave je HARO parket prava izbira za vas.

PODROBNO

Si še posebej želite toplega videza lesa?

Iščete bivalno zdravo talno oblogo brez PVC-ja in mehčal, ki je preprosta za nego in vzdržljivo?

PODROBNO

Vabljeni v naš salon parketa na ogled in posvet

Lepo vabljeni v salon Parketarstva Ravbar, kjer so razstavljeni vsi eksponati, ki so pri nas tudi naprodaj.

PODROBNO

Donacija

V letošnjem letu se odpovedujemo obdarovanju poslovnih strank z raznim promocijskim materialom/koledarji, rokovniki, svinčniki...

PODROBNO

KAKOVOSTNO SVETOVANJE, PRILAGODLJIVOST ŽELJAM STRANKAM IN STROKOVNOST SO NAŠE PREDNOSTI

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE NA 041 726 602 ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>