PIŠITE NAM

DOBAVA IN VGRADNJA KLASIČNIH, LAMELNIH, PANELNIH IN GOTOVIH PARKETOV.

Lam parket

Lam parket ima podoben videz kot klasični parket, razlikujeta se le po načinu polaganja. Pri lam parketu so manjše deščice lepljene na mrežico, ki lahko tvorijo različne vzorce iz naše ponudbe parketa:

Vzorci v naši ponudbi

  • mozaik (kocka),
  • angleški vez oz. ladijsko lepljenje (lepljene v eno smer s polovičnim zamikom),
  • paralelni vez oz. vrstično lepljenje (lepljene v eno smer brez zamika).
Ti vnaprej izdelani lameli zelo olajšajo polaganje parketa. Polaganje lam parketa je tako v primerjavi s polaganjem klasičnega parketa veliko hitrejše. Tudi lam parket se lepi oz. polaga na primerno podlago (s peresom in utorom ali brez). Še vedno pa je potrebno tudi lam parket obdelati, in sicer obrusiti in zaščiti z lakom ali oljem. Končni videz je enak kot pri klasičnem parketu. Primeren je tako za stanovanja kot bolj obremenjene prostore in tudi za tla s talnim ogrevanjem.

Značilnosti in dimenzije lam parketnih podov

Lam parket nudi kvaliteto in obstojnost. Po kvaliteti se lahko povsem primerja z vsemi ostalimi parketi, je pa zaradi svoje cenovne dostopnosti in prijetnega videza med najbolj priljubljenimi vrstami parketov v Sloveniji.
 

Dimenzije lam parketa:

  • Dolžina: 250–700 mm
  • Širina: 50–80 mm
  • Debelina 10–14 mm
Lam parket je za polaganje enostaven, saj so lamele (deščice) že nalepljene na večjo mrežico in se jih polaga v večjih dimenzijah. Še vedno pa je potrebno lam parket dodatno obdelati z brušenjem in premazom. 

ZAUPA NAM VEČ KOT 150 HIŠ IN STANOVANJ PO SLOVENIJI!

STOPITE V STIK Z NAMI IN SKUPAJ BOMO NAŠLI NAJBOLJŠO REŠITEV ZA VAS